рекламна агенция
 
Визия

Рекламна агенция "Big Picture Advertising" е с поглед, обърнат към бъдещето.

Ние непрекъснато следим, анализираме и имплементираме в работата си нови рекламни тенденции, нови рекламни модели и нови рекламни инструменти.

Светът на рекламата винаги е бил изключително динамичен. Това важи с още по-голяма сила днес, когато технологичният напредък и ефектът на имунизация на потребителите срещу рекламни послания преобръща цялата индустрия наопаки.

Традиционните рекламни подходи се натрапват по неестествен начин в ежедневието на хората и предизвикват напълно логична резистентност към рекламните послания.

Успешните и работещи модели вчера, днес са погрешни и неефективни, носещи единствено негативна реакция от пазара и загуби за рекламодателите.

Съвременният свят на рекламата е конвергентен, обединяващ в рамките на обща медийна стратегия множество технологични достижения, рекламни инструменти и канали, подредени по уникален начин и с изключителна прецизност във времето.

Дори и с помощта на евтини телефони можете да постигнете изключително ефективно и красиво заснемане на обектите стига професионалисти да работят с техниката. Съвременните модели iPhone са изключителнно мощни и позволяват качество на изображението което гранничи с професионалната техника.
Изключителното познаване и пълноценно възползване от комплексната среда на технически възможности, психологически фактори уникален опит са решаващи за постигането на бизнес целите на съвременните компании посредствум реклама.

Работейки с Рекламна агенция "Big Picture Advertising", вие се възползвате от съвременни рекламни решения, които достигат до Вашата целева аудитория през нейният естествен начин на общуване и изграждане на пазарно доверие.
 
 
  Безплатна консултация
  Индивидуална стратегия
  Висока ефективност
  Конкурентни цени
 
 
  За контакт:
тел.:    02 9 55 34 65
 
 
  E-mail:
 
 
  Бъдете в крак с най-новите тенденции от света на рекламата!
 
Клиенти:
Планиране

  Продукция и изработка

  Управление

  Анализ

  Свържете се с нас:

телефон: +359 2 955 34 65
мобилен: +359 885 690 737


     
 
© Рекламна агенция BPA 2016