рекламна агенция
 

Кариери


Работата в рекламна агенция "Big Picture Advertising” означава работа по рекламни проекти за големи компании с високи очаквания за качество и безкомпромисност към крайните срокове. Освен, че трябва да бъдете абсолютен професионалист в своята област, с Вас трябва да се работи лесно, да умеете отлично да планирате процеса си на работа, да умеете да следвате инструкции и да спазвате правила. Трябва да бъдете способен да реагирате моментално при решаването на проблеми и нанасянето на корекции. Същевременно, очакваме от Вас да бъдете отговорен, отдаден на проектите, по които работите и на разположение 24/7 на своя пряк ръководител.

В рекламна агенция "Big Picture Advertising” не наемаме хора, които не харесват работата си и не изпитват истинска страст към нея. Просто няма да оцелят тук.

Рекламата е процес от изключителна важност за нашите клиенти. Те поемат финансов риск със своите рекламни инвестиции и очакват висока възвращаемост на разходите. Клиентите разчитат на нашите рекламни услуги за разширяване на дейността си, за популяризиране на своите продукти и услуги, залагат репутацията на своя бранд.

Ако работите с нас, бъдете готови да бъдете поставяни в конкуренция и редовно оценявани.

Кандидатите за работа трябва да изпратят следните документи на адрес [email protected]
  1. CV
  2. Cover Letter
  3. Portfolio
Пожелаваме Ви успех!
 
 
  Безплатна консултация
  Индивидуална стратегия
  Висока ефективност
  Конкурентни цени
 
 
  За контакт:
тел.:    02 9 55 34 65
 
 
  E-mail:
 
 
  Бъдете в крак с най-новите тенденции от света на рекламата!
 
Клиенти:
Планиране

  Продукция и изработка

  Управление

  Анализ

  Свържете се с нас:

телефон: +359 2 955 34 65
мобилен: +359 885 690 737


     
 
© Рекламна агенция BPA 2016