рекламна агенция
 

Корпоративна отговорност


Рекламна агенция "Big Picture Advertising” е корпоративно и социално ангажирана и отговорна компания. Ние знаем, че смисъла на правенето на бизнес е да се реализират печалби, но смисъла на съществуването е да правиш живота на хората около себе си по-добър.
На земята има 7 милиарда души. Ако всеки се стреми да взема, няма да има за никого. Ако всеки се стреми да дава, ще има за всички. Това е голямата тайна.
Истинското щастие не се крие в способността да вземаш. Истинското човешко щастие и усещането за пълноценност се крият във възможността да даваш на другите.

В работата си следваме установен вътрешен правилник, който се базира на искреност към потребителите по отношение на рекламираните от нас продукти, както и на дългосрочна отдаденост и грижа за успеха на нашите клиентите.

Процент от всеки лев, който харчите за реклама през рекламна агенция "Big Picture Advertising” отива за социално ангажирани кампании - работа с талантливи деца, детски домове, дарения за хора в неравностойно положение и много други.

Работейки с нас, Вие не просто постигате Вашите търговски цели. Вие изпълнявате своя социален ангажимент към обществото и помагате на тези, които са лишени от възможност да си помогнат сами. Възможността да помагаме осмисля живота ни.

Рекламна агенция "Big Picture Advertising” е страстен поддръжник на зелените технологии. В ерата на цифровата комуникация, изсичането на гори за хартия е не просто ненужно. То е пагубно за здравето на нашите бъдещи поколения.

Човечеството има два пътя на поведение спрямо планетата. Може да се държи с нея като вирус, който унищожава приемника си и накрая и себе си, или може да живее с нея в симбиоза. Природните катаклизми в последните години недвусмислено показват, че времето за избор вече е настъпило.

С рекламна агенция "Big Picture Advertising” помагате на себе си и на останалите.

Нека работим заедно и да правим живота си и живота на хората около нас по-добър!
 
 
  Безплатна консултация
  Индивидуална стратегия
  Висока ефективност
  Конкурентни цени
 
 
  За контакт:
тел.:    02 9 55 34 65
 
 
  E-mail:
 
 
  Бъдете в крак с най-новите тенденции от света на рекламата!
 
Клиенти:
Планиране

  Продукция и изработка

  Управление

  Анализ

  Свържете се с нас:

телефон: +359 2 955 34 65
мобилен: +359 885 690 737


     
 
© Рекламна агенция BPA 2016