рекламна агенция
 
История

Рекламна агенция "Big Picture Advertising" произлиза от рекламният отдел на медийният холдинг "Media Synergy" и до 2009 г обслужва изключително вътрешните рекламни нужди на холдинга.

"Media Synergy"обединява под шапката си съвкупност от фирми, които предлагат широк спектър от медийни услуги както на Българския, така и на международния пазар.

Създаден с първоначални намерения да обслужва комплексно вътрешните рекламни нужди на холдинга, рекламният отдел на "Media Synergy" по естествен път еволюира до изпълнение на рекламни услуги и работа по рекламни проекти за външни клиенти на холдинга.

С богат опит в обслужването на комплексни рекламни нужди, рекламният отдел на "Media Synergy" управлява рекламни проекти от всички рекламни направления- ТВ реклама, радио реклама, печатна реклама, външна реклама, интернет реклама, сувинирна реклама.

Поемайки грижата за пълното рекламното обслужване на "Media Synergy", рекламният отдел има отговорността да създава и провежда комуникационни стратегии, да анализира рекламните нужди на ходинга, да планира и провежда рекламни кампании, да анализира ефективността на рекламните бюджети.

През 2011 година поради завишеният интерес от външни клиенти и нарастване на обема на рекламни проекти, рекламният отдел на "Media Synergy" се ребрандира в отделна компания- Рекламна агенция "Big Picture Advertising".

За нас ефектността на рекламните послания, които създаваме е неразривно свързана с ефективността на рекламните кампании, които провеждаме и управляваме.
 
 
  Безплатна консултация
  Индивидуална стратегия
  Висока ефективност
  Конкурентни цени
 
 
  За контакт:
тел.:    02 9 55 34 65
 
 
  E-mail:
 
 
  Бъдете в крак с най-новите тенденции от света на рекламата!
 
Клиенти:
Планиране

  Продукция и изработка

  Управление

  Анализ

  Свържете се с нас:

телефон: +359 2 955 34 65
мобилен: +359 885 690 737


     
 
© Рекламна агенция BPA 2016