рекламна агенция
 
Вие разглеждате: Услуги / Сувeнирна реклама

Сувeнирна реклама


Рекламна агенция “Big Picture Advertising” предлага професионална изработка на елегантни, стилни и естетични рекламни сувенири за нуждите на Вашата компания.

Искате ли да се отличите със стилно изработени рекламни сувенири?

С наша помощ ще докоснете емоционално Вашите клиенти и ще се превърнете в скъп приятел за Вашите бизнес партньори. С наша помощ ще скъсите дистанцията и превърнете Вашите бизнес отношения в приятелство. Подаряването на рекламни сувенири е акт на уважение, благодарност и признателност към Вашите партньори. Подаряването на рекламни сувенири е жест на внимание към Вашите потенциални клиенти и е изключително ефективно за промотирането на Вашия бизнес.

Рекламните сувенири представят Вас и Вашата компания. Те са неразделна част от Вашия персонален и фирмен имидж. Индивидуалният подход и консултация с нас при избора на подходящи рекламни сувенири и тяхното професионално брандиране ще Ви помогнат да установите трайна емоционална връзка между Вашата компания и Вашите настоящи или бъдещи клиенти и бизнес партньори, превръщайки се в техни приятели.

В самият акт на подаряване има вълшебство и магия. От хиляди години насам непознати и дори враждуващи народи са разменяли подаръци, което ги е карало да помнят едни за други и им е помагало да постигнат пълноценни човешки отношения- без предразсъдъци, свободни да изразяват искрено своите чувства и желания.

С рекламна агенция “Big Picture Advertising” изработката на Вашите рекламни сувенири е в сигурни ръце.
 
 
  Безплатна консултация
  Индивидуална стратегия
  Висока ефективност
  Конкурентни цени
 
 
  За контакт:
тел.:    02 9 55 34 65
 
 
  E-mail:
 
 
  Бъдете в крак с най-новите тенденции от света на рекламата!
 
Клиенти:
Планиране

  Продукция и изработка

  Управление

  Анализ

  Свържете се с нас:

телефон: +359 2 955 34 65
мобилен: +359 885 690 737


     
 
© Рекламна агенция BPA 2016