рекламна агенция
 

Държавни институции


Рекламна агенция "Big Picture Advertising" предлага професионална рекламно партньорство на държавни институции и правителствения сектор: министерства, държавни агенции, дирекции, отдели, болници, областни и общински служби и структури.

Имате ли нужда от професионално партньорство с рекламна агенция?

Ние имаме опит в популяризирането на държавни и Европейски политики, програми, проекти, инициативи и услуги, изграждане на комуникационни стратегии, разяснителни кампании, популяризиране на идеи и предлагането им за публично обсъждане.
Ние изработваме качествени рекламни материали от целия спектър на рекламата, осигуряваме широко медийно присъствие и с наша помощ Вашите добри идеи достигат до максимален брой поддръжници.

Правителствения сектор има грижата да информира гражданите за техните права и задължения и отговорността да насърчава поведение, съответстващо на обществените интереси: превенции на заболявания и престъпност, сигурност на движението по пътищата, толерантност и недискриминация. Правителствения сектор популяризира възможности от широк обществен интерес - разяснителни кампании по законопроекти, програми и условия за държавно или европейско финансиране на проекти и други дейности в полза на обществото.

Рекламирането и популяризирането на дейности с обществена значимост изгражда доверие и в самата институция, изваждайки на показ нейния стремеж към полезност.
Общуването на правителствения сектор с широката публика има редица специфики и законови регулации, които ние познаваме и които гарантират успешно представяне и възприемане на Вашите послания от широката публика.
С рекламна агенция "Big Picture Advertising" Вашата реклама е в сигурни ръце.
 
 
  Безплатна консултация
  Индивидуална стратегия
  Висока ефективност
  Конкурентни цени
 
 
  За контакт:
тел.:    02 9 55 34 65
 
 
  E-mail:
 
 
  Бъдете в крак с най-новите тенденции от света на рекламата!
 
Клиенти:
Планиране

  Продукция и изработка

  Управление

  Анализ

  Свържете се с нас:

телефон: +359 2 955 34 65
мобилен: +359 885 690 737


     
 
© Рекламна агенция BPA 2016