рекламна агенция
 
Вие разглеждате: Услуги / Външна реклама

Външна реклама


Рекламна агенция “Big Picture Advertising” предлага професионална външна реклама и брандиране на частни, фирмени и обществени площи, сгради и автомобили. По дефиниция външна реклама се нарича всякаква форма на реклама извън офиса или дома, която не произтича от средства за масова информация или директен маркетинг.

Имате ли нужда от професионално изработена външна реклама?

Външната реклама Ви дава възможност да се отличите, да привлечете внимание, да откроите своята идентичност. Външната реклама създава условия за атрактивно представяне на Вашите продукти и оптимизира ценно пространство. Външната реклама има висока ефективност, сравнително ниска цена и дълъг експлоатационен срок.
Външната реклама привлича внимание, създава конкурентно предимство и разпознаваемост, продуктов имидж и индиректни условия за повече продажби.
Външната реклама позиционира Вашия бранд там, където са Вашите клиенти. Превръщането на пространството в рекламна площ Ви позволява денонощно да отправяте послания и същевременно подобрява външния вид на градската среда.
За разлика от други форми на реклама, които агресивно нарушават личното пространство на потребителите, външната реклама се възприема като естествена част от градската среда. Външната реклама се разполага във физически пространства с естествен голям човекопоток или около офиси и търговски дейности и е насочена към пешеходци, пътници в обществения транспорт и пътуващи с лични автомобили.
В зависимост от вида на наличното пространство и особеностите на Клиента, външната реклама притежава редица специфики, чието познаване е ключ към нейната ефективност. Тези специфики определят идейния проект за външна реклама, цялостното или частично брандиране, както и вида и начина употреба на рекламните форми (болборди, калкани, тотеми и др.) и дефинират материалите за изработка.
 
 
  Безплатна консултация
  Индивидуална стратегия
  Висока ефективност
  Конкурентни цени
 
 
  За контакт:
тел.:    02 9 55 34 65
 
 
  E-mail:
 
 
  Бъдете в крак с най-новите тенденции от света на рекламата!
 
Клиенти:
Планиране

  Продукция и изработка

  Управление

  Анализ

  Свържете се с нас:

телефон: +359 2 955 34 65
мобилен: +359 885 690 737


     
 
© Рекламна агенция BPA 2016