рекламна агенция
 
Вие разглеждате: Продукция и изработка / Анимация

Анимация


Рекламна агенция "Big Picture Advertising" предлага професионална изработка на анимация - 2D анимация, 3D анимация и визуализация, Flash анимация.

Имате ли нужда от професионално изработена анимация?

Нашите анимационни проекти се характеризират с реалистичност, креативност, концептуалност и функционалност. Ние ще ви консултираме за най-подходящата форма за Вашия анимационен проект и най-подходящия подход за визуализация.

Изработка на 2D анимация


2D анимация (двуизмерна анимация) се използва в предимно в рекламата и телевизията. В рекламата 2D анимацията се прилага като технология за изработка както на цялостен рекламен клип, така и за части от него, най-често продуктови кадри. В телевизията 2D анимацията се използва за цялостна графична визия на ТВ канал или ТВ предаване- лого, надписи, шапки и кашове.

Изработка на 3D анимация


3D анимация (триизмерна анимация) се използва при визуализации, които изискват възможност за интеракция и по-детайлно изследване на функционалността на обекта. В архитектурата се използват триизмерни визуализации на архитектурни проекти, разкриващи детайлно облика и функционалността на бъдещ строителен обект.

3D анимацията се характеризира с висока степен на реалистичност на образите.

Изработка на Flash анимация


Flash анимация се използва за медиа в интернет среда. Медиата би могла да бъде уеб сайт, изцяло или отчасти изграден от flash елементи, flash банер, уеб рекламен спот, презентационно видео, интерактивна игра, продуктово или инструкционно видео и др.

С рекламна агенция "Big Picture Advertising" Вашата анимация е в сигурни ръце!

Разгледайте наши анимационни проекти


 
 
  Безплатна консултация
  Индивидуална стратегия
  Висока ефективност
  Конкурентни цени
 
 
  За контакт:
тел.:    02 9 55 34 65
 
 
  E-mail:
 
 
  Бъдете в крак с най-новите тенденции от света на рекламата!
 
Клиенти:
Планиране

  Продукция и изработка

  Управление

  Анализ

  Свържете се с нас:

телефон: +359 2 955 34 65
мобилен: +359 885 690 737


     
 
© Рекламна агенция BPA 2017